Apparaten en accessoires
Pain sans gluten à la châtaigne
Voorbereiding. 5min
Totaal 2u. 30min
2 pièce
Ingrediënten
-
500 g d'eau
-
3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
-
10 g de levure boulangère fraîche
-
400 g de farine de riz
-
100 g de farine de châtaigne
-
1 c. à café de sel marin
-
huile (optioneel) pour le moule
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 2 pièce
Eiwitten
37 g
Calorieën
7682 kJ /
1817 kcal
Vetten
15 g
Vezels
35 g
Koolhydraten
360 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sans gluten
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk