Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g orzechów nerkowca, surowych
- 80 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 80 g białej rzodkwi, pokrojonej na kawałki
- 40 g octu ryżowego
- 20 g miodu, płynnego
- 1 ½ łyżeczki soli
- 2 ząbki czosnku
- 300 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien i białych błonek, pokrojonego na 2 cm kawałki, lekko zmrożonego (patrz wskazówka)
- 3 łyżeczki sosu sambal oelek
- 1 łyżka sosu rybnego
- 500 g wody
- 100 g majonezu
- 20 g sosu sojowego
- 200 g sałaty rzymskiej, porwanej na kawałki
- 200 g pomidorków cherry, przekrojonych na pół
- 100 g ogórka, pokrojonego na 2 mm półplasterki
- kolendra, świeża, tylko liście, do dekoracji
- mięta, świeża, tylko liście, do dekoracji (optioneel)
- 1 limonka, ekologiczna, pokrojona na 6 kawałków, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1414.1 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1164.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r147835