Apparaten en accessoires
Risoto de dourada
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
queijo parmesão50 g
-
água1000 g
-
1 cubo de caldo de peixecaldo de peixe caseiro1 c. chá de
-
douradas (1000 g aprox.)2
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
aneto6 pés de
-
manteiga60 g
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
dentes de alho3
-
açafrão-da-índia1 c. chá de
-
vinho branco100 g
-
polpa de tomate50 g
-
arroz p/ risoto350 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
958.3 mg
Eiwitten
129.4 g
Calorieën
4152.9 kJ /
992.6 kcal
Vetten
25.2 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
49.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Abril 2017
25 recepten
Portugal
Portugal