Apparaten en accessoires
Empadão de bacalhau e camarão
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
6 doses
Ingrediënten
Recheio
-
queijo Emmental50 g
-
azeite100 g
-
cebola cortada em pedaços300 g
-
salsa15 g
-
bacalhau demolhado e desfiado400 g
-
miolo de camarão200 g
-
mostarda de Dijon1 c. chá de
-
leite250 g
-
farinha tipo 6520 g
-
manteiga15 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
Puré
-
azeite35 g
-
dentes de alho6
-
alecrim só as folhas1 pé de
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos1000 g
-
leite200 g
-
natas100 g
-
sal1 c. chá de
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
5716.9 mg
Eiwitten
56 g
Calorieën
3076.3 kJ /
735.3 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
11.6 g
Koolhydraten
42.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Abril 2017
25 recepten
Portugal
Portugal