Apparaten en accessoires
Empadinhas de borrego e ovo
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
16 unidades
Ingrediënten
-
Farinha q.b. p/ polvilhar
-
massa folhada550 g
-
água400 g
-
ovos de codorniz16
-
azeite30 g
-
chalota80 g
-
dentes de alho2
-
tomilho só as folhas2 pés de
-
salsa5 g
-
vinho branco20 g
-
carne de borrego picada600 g
-
ovos3
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
352.8 mg
Eiwitten
10.6 g
Calorieën
1062.9 kJ /
254 kcal
Vetten
14.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Abril 2017
25 recepten
Portugal
Portugal