Apparaten en accessoires
Sos serowy Mornay
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 porcje
Ingrediënten
-
80 g sera ementaler pokrojonego na kawałki
-
500 g mleka
-
30 g masła
-
30 g mąki pszennej
-
2 - 5 kropli sosu Worcestershire (opcjonalnie)
-
2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
¼ łyżeczki soli
-
1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porcję
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
833 kJ /
199 kcal
Vetten
13.3 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
10.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
PRZEPISY NA POWITANIE
19 recepten
Polen
Polen