Apparaten en accessoires
烤大蝦佐酪梨莎莎
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
酪梨 切塊(約3公分)300 克
-
蘋果 切塊(約3公分)30 克
-
番茄 切塊70 克
-
新鮮青辣椒 切段25 克
-
新鮮香菜 取莖10 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
生草蝦 去鬚腳、開背去腸泥6 隻
-
白酒1 大匙
-
橄欖油1 大匙
-
匈牙利辣紅椒粉1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
20 g
Calorieën
1104 kJ /
264 kcal
Vetten
13 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
小酒館私房菜
10 recepten
Taiwan
Taiwan