Apparaten en accessoires
Saltimbocca a la romana
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porciones
Ingrediënten
-
8 filete de ternera cortados finos (de aprox. 80 g) salpimentados
-
8 rebanadas de jamón serrano
-
8 hojas de salvia fresca (lavadas y escurridas)
-
120 g de vino blanco seco
-
100 g de agua, con ½ de cubo de caldo de carne100 g de caldo de carne
-
40 g de mantequilla en trozos
-
20 g de harina
-
1 pizca de pimienta negra molida
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
38.64 g
Calorieën
1377 kJ /
330 kcal
Vetten
17.82 g
Vezels
0.18 g
Koolhydraten
3.64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LOS SABORES DE ITALIA
57 recepten
Mexico
Mexico