Apparaten en accessoires
Risotto al vino tinto
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 porciones
Ingrediënten
-
8 rebanadas de tocino ahumado
-
50 g de queso parmesano en trozos
-
50 g de cebolla
-
1 diente de ajo
-
10 g de mantequilla
-
30 g de aceite de oliva
-
200 g de arroz arborio
-
250 g de vino tinto
-
550 g de agua
-
1 ½ cucharadita de sal
-
100 g de col morada en tiritas
-
2 cucharaditas de romero fresco
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
16 g
Calorieën
2297 kJ /
547 kcal
Vetten
31 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LOS SABORES DE ITALIA
57 recepten
Mexico
Mexico