Apparaten en accessoires
Vellutata di carote viola
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porzioni
Ingrediënten
-
70 g di cipolla in quarti
-
1 pezzettino di radice fresca di zenzero
-
30 g olio extravergine di oliva
-
600 g di carote viola, pelate e a pezzi (2 cm circa)
-
500 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale1 dado per brodo di carne
-
60 g di stracchino
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
715 kJ /
171 kcal
Vetten
11.6 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
12.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calore nel piatto
68 recepten
Italië
Italië