Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
TM6 TM5

Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga

4.2 (26 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di cipolla bianca in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di cavoletti di Bruxelles
  • 150 g di lattuga romana, lavata
  • 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 4 fette di pane casereccio
  • 100 g di panna (35% di grassi)
    of 100 g di latte intero
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
  • pepe nero macinato fresco, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1460 kJ / 349 kcal
Eiwitten
9.9 g
Koolhydraten
38.7 g
Vetten
18.3 g
Vezels
5.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r145692