Apparaten en accessoires
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 doses
Ingrediënten
-
queijo parmesão30 g
-
30 g manjericão frescocoentros30 g
-
dentes de alho3
-
azeite mais q.b. p/ untar80 g
-
ovos8
-
sal½ c. chá de
-
queijo de cabra semicurado esfarelado100 g
-
50 g rúculaespinafres50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
644.9 mg
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
1686.7 kJ /
403.1 kcal
Vetten
35.5 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Março 2017
24 recepten
Portugal
Portugal