Compatibele versies
Menú: Vichyssoise. Salmón con espárragos verdes y salsa de queso manchego. Quesillo de yogur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quesillo de yogur
- 50 g de azúcar
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 40 g de caramelo líquido
- 1 huevo
- 1 yogur griego (125-130 g)
- 130 g de leche condensada
Vichyssoise
- 1 huevo duro
- 300 g de puerros (solo la parte blanca en trozos)
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de patatas en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pastilla de caldo de ave
- 800 g de agua
Salmón con espárragos verdes
- 600 g de lomo de salmón fresco sin piel en dados de aprox. 5 cm
- 150 g de espárragos verdes en trozos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 2 - 4 chorritos de vino blanco (aprox. 40 g)
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 50 g de nata líquida (para la vichyssoise)
Salsa de queso manchego
- 100 g de queso manchego
- 70 g de cebolleta
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de eneldo seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 5194 kJ / 1243 kcal
- Eiwitten
- 51.25 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 91.06 g
- Vezels
- 3.71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r145066