Apparaten en accessoires
Erbsen-Minz-Stampf
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser500 g
-
grüne Erbsen, tiefgekühlt500 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
Olivenöl30 g
-
frische Minze5 EL
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)2 TL
-
Zitronensaft10 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Butter (optioneel) zum cremig rühren20 - 30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
513 kJ /
123 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pürees
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Pürees
12 recepten
Duitsland
Duitsland