Apparaten en accessoires
Tatin de poires aux speculoos
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
8 portions
Ingrediënten
-
90 g de beurre doux (15 g pour le moule et 75 g pour la pâte)
-
20 g de cassonade
-
85 g de biscuits speculoos
-
800 g de poires Williams coupées en morceaux
-
150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
-
50 g d'eau froide
-
1 pincée de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
1100 kJ /
263 kcal
Vetten
11.9 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
36.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Envie de poire
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk