Apparaten en accessoires
Fondue malinowe z biszkoptami
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 porcji
Ingrediënten
-
250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych250 g malin, świeżych
-
2 łyżki cukru wanilinowego1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
110 g sera mascarpone
-
20 g likieru kokosowego
-
20 g skrobi kukurydzianej
-
biszkopty do podania
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porcję
Natrium
97.8 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1232 kJ /
294.5 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
31.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
FONDUE
10 recepten
Polen
Polen