Apparaten en accessoires
Spaghetti al polpo
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
3 porzioni
Ingrediënten
-
500 g di acqua
-
700 g di polpo fresco
-
100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
-
1 spicchio di aglio
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
30 g di passata di pomodoro
-
3 foglie di basilico fresche
-
1 pizzico di zucchero
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
240 g di spaghetti
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
33.9 g
Calorieën
2381 kJ /
569 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
29 recepten
Italië
Italië
Sapori d'Italia
10 recepten
Italië
Italië