Apparaten en accessoires
Piza de salmão fumado e agrião
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
8 doses
Ingrediënten
Massa
-
azeite80 g
-
dente de alho1
-
água150 g
-
fermento de padeiro fresco15 g
-
orégãos1 c. chá de
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar380 g
-
sal1 c. chá de
Recheio
-
folhas de agrião100 g
-
salmão fumado200 g
-
limão só o sumo½
-
azeite mais q.b. p/ temperar30 g
-
cebola cortada em lâminas150 g
-
queijo-creme100 g
-
pimenta1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
513.3 mg
Eiwitten
12.3 g
Calorieën
1598.2 kJ /
382 kcal
Vetten
20 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
38.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Fevereiro 2017
26 recepten
Portugal
Portugal