Apparaten en accessoires
Pastéis de ricota
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
10 unidades
Ingrediënten
Massa
-
farinha tipo 65250 g
-
manteiga150 g
-
conhaque10 g
-
sal1 pitada de
-
gemas de ovo2
Recheio
-
queijo ricota150 g
-
sal1 pitada de
-
azeitonas verdes s/ caroço15 g
-
malagueta (optioneel) cortada dem pedaços½
-
orégãos½ c. chá de
-
gema de ovo p/ pincelar1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
69.5 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1010.6 kJ /
241.5 kcal
Vetten
15.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
18.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Fevereiro 2017
26 recepten
Portugal
Portugal