Apparaten en accessoires
Emblanco de pescado
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 raciones
Ingrediënten
-
120 g de tomate maduro pelado y en trozos
-
100 g de cebolla en trozos
-
80 g de pimiento verde en trozos
-
60 g de aceite de oliva
-
1 cucharadita de sal
-
1000 g de agua
-
600 g de patatas chascadas en trozos
-
500 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos
-
3 ramitas perejil fresco (optioneel) picado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
349.8 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
1142.3 kJ /
273.3 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
17.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Come bien con pocos ingredientes
100 recepten
Spanje
Spanje