Apparaten en accessoires
Soufflé de atum
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 doses
Ingrediënten
Maionese
-
óleo250 g
-
ovo1
-
dente de alho1
-
vinagre de vinho branco10 g
-
mostarda1 c. chá de
-
molho inglês5 gotas de
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
Soufflé
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
espinafres descongelados, bem espremidos200 g
-
água100 g
-
sal1 c. chá de
-
claras de ovo6
-
atum em lata escorrido125 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar30 g
-
leite100 g
-
pimenta1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
1153 mg
Eiwitten
18.2 g
Calorieën
2967 kJ /
709.1 kcal
Vetten
67.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Janeiro 2017
29 recepten
Portugal
Portugal