Tornedós folhados com recheio de espinafres
TM6 TM5 TM31

Tornedós folhados com recheio de espinafres

4.8 (56 beoordelingen)

Ingrediënten

Cogumelos

  • 30 g azeite
  • 2 dentes de alho
  • 300 g cogumelos frescos
  • 5 pés de tomilho, só as folhas
  • ½ c. chá de sal
  • 10 g molho de soja
  • 1 pitada de pimenta

Cebola

  • 40 g manteiga
  • 300 g cebola cortada em lâminas
  • 40 g vinho do Porto
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta

Espinafres

  • 30 g azeite
  • 2 dentes de alho
  • 400 g espinafres descongelados
  • 100 g queijo-creme

Montagem

  • 1 c. sopa de manteiga
  • 1 c. sopa de azeite
  • 6 tornedós de vitela (medalhões do lombo)
  • Sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • Farinha q.b. p/ polvilhar
  • 1500 g massa folhada
  • 2 gemas de ovo

Voeding
per 1 dose
Calorieën
8311.3 kJ / 1986.4 kcal
Eiwitten
89.8 g
Koolhydraten
114.7 g
Vetten
127 g
Verzadigd vet
53.6 g
Vezels
7 g
Natrium
1801.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r140300