Apparaten en accessoires
Creme de espargos e vieiras
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 doses
Ingrediënten
-
salsa só as folhas5 g
-
miolo de vieira500 g
-
Flor de sal q.b. p/ temperar
-
Pimenta q.b. p/ temperar
-
azeite40 g
-
cebola cortada em pedaços500 g
-
dentes de alho2
-
vinho do Porto20 g
-
1 cubo caldo de galinhacaldo de galinha caseiro1 c. chá de
-
água400 g
-
espargos brancos limpos cortados em pedaços300 g
-
sal1 c. chá de
-
crème-fraîche100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1101.8 mg
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
1249.7 kJ /
298.7 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
20.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Janeiro 2017
29 recepten
Portugal
Portugal