Apparaten en accessoires
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
580 g
Ingrediënten
-
150 g kaszy jaglanej
-
150 g płatków owsianych bezglutenowych
-
2 łyżki nasion babki jajowatej
-
130 g skrobi ziemniaczanej
-
130 g skrobi kukurydzianej
-
1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
-
2 - 3 łyżeczki cukru trzcinowego
-
1 łyżeczka soli
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
340.9 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
1493.4 kJ /
356.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
78.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
DOMOWE MĄKI
16 recepten
Polen
Polen