Apparaten en accessoires
Milla de potiron
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
8 portions
Ingrediënten
-
80 g de raisins secs
-
15 g de rhum
-
70 g de jus d'orange
-
500 g d'eau
-
750 g de chair de potiron coupée en morceaux
-
beurre doux pour le moule
-
180 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
100 g de semoule de blé dur fine
-
15 g de fécule de maïs
-
350 g de lait
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
918 kJ /
216 kcal
Vetten
1 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
48.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Autour du potiron
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk