Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 650 g polędwiczek wieprzowych, pokrojonych w 1,5 cm plastry
- ½ łyżeczki soli
- 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 80 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 20 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do obsmażenia mięsa
-
250
g grzybów, świeżych, np. podgrzybków, borowików, pokrojonych w 2 cm kostkę
of 250 g grzybów, mrożonych, np. podgrzybków, borowików, pokrojonych w 2 cm kostkę - 400 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l) - 1 łyżka sosu sojowego
- 40 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 20 g mąki pszennej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2172 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 40.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r137338