Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farsz
- 100 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 25 g masła, pokrojonego na kawałki
- 250 g liści szpinaku baby, świeżych
-
300
g grzybów, świeżych, mieszanych, pokrojonych na kawałki
of 300 g grzybów, mrożonych, mieszanych, uprzednio rozmrożonych , pokrojonych na kawałki - 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 40 g bułki tartej
Ciasto
- 250 g wody, ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
- 1 jajko
- 2 łyżki oleju
- 560 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- ¼ - ½ łyżeczki soli, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2545.5 kJ / 608.4 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 864.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r137332