Apparaten en accessoires
Crocchette ai funghi porcini
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 50min
50 pezzi
Ingrediënten
-
200 g di funghi porcini freschi
-
50 g olio extravergine di oliva
-
100 g di burro
-
30 g di cipolla
-
170 g farina
-
800 g di latte intero a temperatura ambiente
-
1 pizzico di noce moscata in polvere
-
2 pizzichi di sale (optioneel)
-
400 - 500 g di pangrattato
-
2 - 3 uova sbattute
-
300 g di olio per frittura
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
26.2 g
Calorieën
1446 kJ /
346 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
5.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tapas
10 recepten
Italië
Italië