Apparaten en accessoires
Dip de huitlacoche
Voorbereiding. 5min
Totaal 4u.
1 receta completa
Ingrediënten
-
60 g de cebolla
-
1 diente de ajo
-
5 g de aceite , y un poco más para engrasar
-
350 g de huitlacoche , en lata
-
90 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
1 sobre de grenetina en polvo
-
epazote , en juliana, para decorar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 receta completa
Calorieën
1537 kJ /
386 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
24 g
Vetten
59 g
Vezels
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
¡A FESTEJAR!
10 recepten
Mexico
Mexico