Apparaten en accessoires
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
20 Stücke
Ingrediënten
-
Mandeln80 g
-
Butter weich, in Stücken370 g
-
Zucker370 g
-
Mehl500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht3 TL
-
Marzipan-Rohmasse in Stücken200 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Eier5
-
Salz1 Prise
-
Haferflocken fein120 g
-
rote Johannisbeeren500 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
7 g
Calorieën
1783 kJ /
426 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heilig's Blechle!
11 recepten
Duitsland
Duitsland