Apparaten en accessoires
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni
Ingrediënten
-
20 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
750 g di acqua
-
10 g di sale
-
1 - 1 ½ cucchiaino di curry in polvere
-
320 g di orzo perlato
-
16 code di gambero sgusciate e pulite
-
200 g di ceci lessi in scatola sgocciolati
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
36.4 g
Calorieën
1954 kJ /
467 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
10.2 g
Koolhydraten
65.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aromatico
10 recepten
Italië
Italië
Piatti freddi
102 recepten
Italië
Italië