Apparaten en accessoires
Negra maluca
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
8 doses
Ingrediënten
Bolo
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
água240 g
-
chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços200 g
-
açúcar300 g
-
ovos3
-
óleo240 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar220 g
-
fermento p/ bolos2 c. chá de
Cobertura
-
chocolate p/ culinária (53% cacau) partido em pedaços200 g
-
açúcar40 g
-
manteiga15 g
-
leite100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
135.1 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
3667.2 kJ /
876.5 kcal
Vetten
55.2 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
16.3 g
Koolhydraten
87.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Março 2019
73 recepten
Portugal
Portugal