Apparaten en accessoires
Macarons au café
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u.
20 morceaux
Ingrediënten
La ganache au café
-
120 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
20 g de miel
-
2 c. à café de café instantané
-
120 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Les macarons
-
150 g sucre glace maison maison
-
150 g d'amandes en poudre
-
1 c. à café de cacao en poudre
-
4 blanc d'œuf
-
50 g d'eau
-
150 g de sucre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 morceau
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
701 kJ /
167 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts au café
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk