Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangritata
- 1 garlic clove
- 40 g ciabatta bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 30 g pine nuts
Vegetable pasta
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2000 g water
- 100 g broccoli, broken into florets
- 100 g zucchini, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 50 g sugar snap peas, cut into slices
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp dried chilli flakes
- 60 g olive oil
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 500 g fresh pasta (see Tips)
- 60 g salted butter
- 180 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4407.2 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 71.8 g
- Verzadigd vet
- 30.9 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1091.9 mg
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r132058