Apparaten en accessoires
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni
Ingrediënten
-
150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
-
30 g olio extravergine di oliva
-
320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
-
50 g di vino bianco
-
770 g di brodo vegetale caldo
-
1 cucchiaino di pepe nero macinato
-
olio extravergine di oliva q.b. per mantecare
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
16 g
Calorieën
2156 kJ /
515 kcal
Vetten
23 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Francesca Barberini
10 recepten
Italië
Italië