Apparaten en accessoires
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
3 porzioni
Ingrediënten
-
150 g di latte
-
200 g di pane raffermo a cubetti
-
500 g di acqua
-
2 pizzichi di sale
-
200 g di bietole, le foglie lavate
-
1 uovo
-
40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
-
1 cucchiaio di farina integrale + q.b. per infarinare
-
1 pizzico di noce moscata in polvere
-
5 foglie di salvia fresca lavate
-
40 g di burro
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
19 g
Calorieën
1916 kJ /
458 kcal
Vetten
20 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
54 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Francesca Barberini
10 recepten
Italië
Italië