Apparaten en accessoires
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni
Ingrediënten
-
1 spicchio di aglio
-
30 g di cipolla a pezzi
-
200 g di pomodori ciliegino a metà
-
200 g di asparagi a rondelle
-
30 g olio extravergine di oliva
-
700 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
350 g di pasta secca tipo farfalle
-
1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
12 g
Calorieën
1598 kJ /
382 kcal
Vetten
8.9 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
67.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pasta risottata
10 recepten
Italië
Italië