Apparaten en accessoires
Blumenkohl-Curry
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
1 Portion
Ingrediënten
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl10 g
-
Curry1 TL
-
Apfel geviertelt1
-
Blumenkohl in Röschen (ca. 250 g)1
-
Wasser30 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer1 Prise
-
Tomaten entkernt, geachtelt (evtl. gehäutet)2
-
Erbsen, aus der Dose oder TK40 g
-
Sojasauce½ - 1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
1280 kJ /
306 kcal
Vetten
12 g
Vezels
14.5 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dinner for One
18 recepten
Duitsland
Duitsland