Apparaten en accessoires
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
10 pezzi
Ingrediënten
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
350 g di farina manitoba + q.b.
-
150 g di farina di avena
-
40 g olio extravergine di oliva
-
2 cucchiaini di sale preferibilmente integrale
-
50 g di olive taggiasche denocciolate
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
6 g
Calorieën
958 kJ /
229 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
60 recepten
Italië
Italië