Compatibele versies
Gofry szpinakowe z kremem z gorgonzoli, winogronami i orzechami
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Krem z gorgonzoli
- 100 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
- 100 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 200 g sera mascarpone, schłodzonego
- 50 - 60 g śmietany, min. 30% tłuszczu, schłodzonej
- 40 g białego wina, wytrawnego
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Gofry szpinakowe
- 3 jajka
- 450 g szpinaku mrożonego, rozdrobnionego, rozmrożonego, nieodciśniętego
- 1 ząbek czosnku
- 70 g oleju rzepakowego
- 250 g mąki pszennej
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 płaska łyżeczka soli
- olej rzepakowy, do smażenia
- ciemne winogrona, przekrojone na pół, do dekoracji (ok. 200 g)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1573.7 kJ / 376.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 555 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r125081