Apparaten en accessoires
Ceviche peruano
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
2 porciones
Ingrediënten
-
220 g de granos de elote
-
600 g de agua
-
150 g de camote cortados en cubos pequeños
-
300 g de filetes de pescado blanco cortado en cubos pequeños
-
20 g de cebolla
-
6 piezas de limones verdes
-
3 ramitas de cilantro
-
2 chiles de árbol secos frescos y sin semillas
-
galletas saladas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
31 g
Calorieën
1377 kJ /
328 kcal
Vetten
3 g
Vezels
12 g
Koolhydraten
46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCINA DEL DIARIO
10 recepten
Mexico
Mexico