Apparaten en accessoires
Pesto alla genovese (vegan)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
300 g
Ingrediënten
-
80 g di foglie di basilico fresche lavate
-
30 g di pinoli sgusciati
-
150 g di olio extravergine di oliva
-
1 spicchio di aglio
-
50 g di tofu naturale a pezzi
-
1 pizzico di sale preferibilmente integrale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
2211.6 kJ /
528.6 kcal
Vetten
57.2 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Essere vegan
53 recepten
Italië
Italië
Vegan
60 recepten
Italië
Italië