Apparaten en accessoires
Malzbiergulasch
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Öl30 g
-
Rindergulasch in Würfeln (2 cm)750 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen3 Prisen
-
Malzbier500 g
-
Tomatenmark70 g
-
Ajvar100 g
-
1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht1 geh. TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
27 g
Calorieën
1181 kJ /
282 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Low Carb
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk