Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g dessert apples, peeled, cored, quartered
- 850 g water
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 110 g onions, quartered
- 55 g unsalted butter, diced
- 150 g celery stalks, cut in pieces (approx. 2 stalks)
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 4 carrots)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 14.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r122219