![Crème renversée au caramel Crème renversée au caramel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63860CCA-7D6A-4D8D-85E2-6A1B8BEEB13E/Derivates/0922A7E0-6AD4-4E04-AA6D-78F657D4A2C5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le caramel
- 1 c. à soupe d'eau
- 140 g de sucre en poudre
La crème aux oeufs
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 150 g de lait concentré non sucré
- 350 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1251 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r121216