Apparaten en accessoires
Funghetti sott'olio
Voorbereiding. 45min
Totaal 721u.
2 vasetti
Ingrediënten
-
200 g di aceto di vino bianco
-
200 g vino bianco secco
-
500 g di acqua
-
3 spicchi di aglio
-
2 foglie di alloro fresche
-
2 chiodi di garofano
-
1 cucchiaino colmo di sale
-
500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
-
8 grani di pepe nero
-
300 g di olio extravergine di oliva
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 vasetti
Natrium
3215.2 mg
Eiwitten
16.6 g
Calorieën
12493.5 kJ /
2986 kcal
Vetten
298.8 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
46.8 g
Koolhydraten
27.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Conserve
70 recepten
Italië
Italië