Apparaten en accessoires
Pan de centeno con masa madre
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 50min
14 rebanadas
Ingrediënten
Activación de masa madre
-
150 g de masa madre (ver receta)
-
60 g de agua
-
100 g de harina
Pan
-
10 g de levadura prensada fresca
-
150 g de agua
-
1 cucharadita de miel
-
200 - 250 g de harina
-
10 g de sal
-
100 g de harina de centeno
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 rebanada
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
440 kJ /
105 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
21.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
PANADERÍA
60 recepten
Mexico
Mexico