Apparaten en accessoires
Lubina en salsa de salmorreta
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 raciones
Ingrediënten
-
2 lubinas (750 g c/u entera) en filetes
-
4 pellizcos de pimienta molida
-
2 ñoras (sin tallo y sin pepitas)
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
2 dientes de ajo
-
50 g de tomate frito
-
½ pastilla de caldo de pescado
-
150 g de agua
-
1 cucharada de vinagre de jerez
-
1 cucharadita de perejil fresco picado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
41.13 g
Calorieën
1361 kJ /
325 kcal
Vetten
17.34 g
Vezels
0.27 g
Koolhydraten
1.31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina al vapor
12 recepten
Spanje
Spanje