Apparaten en accessoires
Classic Swiss Fondue
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
6 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
39 g
Calorieën
2615 kJ /
625 kcal
Vetten
41 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cheese Please!
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten