Apparaten en accessoires
Porrusalda con bacalao
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 raciones
Ingrediënten
-
1000 g de agua
-
300 g de puerro en rodajas de aprox. 1.5 cm
-
300 g de patatas chascadas en trozos de 2 cm
-
200 g de zanahorias, en rodajas de 2 cm200 g de pulpa de calabaza en trozos de 2 cm
-
50 g de aceite de oliva
-
1 cucharadita de sal
-
250 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
1911.3 mg
Eiwitten
14 g
Calorieën
781 kJ /
187 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
8.5 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
40 años
100 recepten
Spanje
Spanje